BEHANDLINGAR PRODUKTER PRISLISTA MEDARBETARE OM HÅRAVENYN BOKA ONLINE
 

Förändring inför hösten / 2016-10-19

Är du sugen på en förändring efter en solblekt sommar? Denna höst ser vi trender som platinablont, svart, koppar och metallicrosa. Kom in till oss på Håravenyn så hjälper vi dig att hitta rätt både vad gäller klippning, hårfärg och nya naglar!

Varmt välkomna!
Linda/Marie/Chamiram/Sandi/Ingrid


Håravenyn firar 5-års jubileum! / 2016-08-28

Den här veckan (29/8-2/9) firar vi 5 års jubileum på salongen med fina erbjudanden! Vi kommer bl. a. erbjuda alla våra produkter till 20% rabatt! Kom och fira med oss, vi bjuder på fika och annat smått & gott!'

Varmt välkomna!
Linda/Marie/Chamiram/Sandi/Ingrid/Cattis


Olaplex - En molekyl som förändrar allt / 2015-04-27

Olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet. För första gången någonsin kan frisörens värsta mardröm, strukturskadat hår, vara ett minne blott. Allt från traditionell hårfärg till Hairpainting (Balayage), med Olaplex återskapas hårets interna bindningar. Håret blir starkare, friskare och ger mer långlivade färgresultat med vitalitet! Olaplex är skapad med grundläggande kemi och forskning i framkant där håret lagas genom att bindningar återskapas.

Pris 300:- (i samband med färg/sling behandling) annars fr. 750:-


Easy Bobbels - Spiralsnoddar / 2014-10-05

Easy Bobbels är en spiralsnodd som inte skadar håret eller lämnar några avtryck. Den glider inte ur håret som vanliga tofsar och är otroligt lätt att ta loss. Hårsnodden fungerar även toppen i vått hår, vilket är som gjort för bad och träning.
Det söta utformandet påminner om en gammaldags telefonsladd, vilket är väldigt fiffigt. När Easy bobbels är invirad i håret delas trycket ut jämnt och riktar sig inte bara mot det yttersta håret som vanliga hårsnoddar gör. Håret fästs bra men utan att vara för spänt - kom in och testa!

 

Vi hälsar vår nya medarbetare Cattis välkommen! / 2014-08-05

Vi hälsar Cattis välkommen in i vårt härliga gäng! Cattis är en glad och kreativ tjej med lång erfarenhet. Hon gillar att ta hand om allt från busiga barn till äldre, både kvinnor och män. Hon är noggran och lyhörd och ser till att du får en frisyr som passar just dig!

Varmt välkomna att boka tid hos Cattis på 011-10 50 50.

 

Vi hälsar vår nya medarbetare Marie välkommen! / 2014-07-22

Vi hälsar Marie välkommen in i vårt härliga gäng! Marie är en glad tjej med många års erfarenhet i ryggen. Hon klarar av de flesta utmaningar och tycker lika mycket om att klippa som att permanenta och färga. Hos henne blir du alltid personligt ompysslad!

Varmt välkomna att boka tid hos Marie på 011-10 50 50.

 

Nytt på salongen - Kebelo ADVANTAGE behandling / 2014-03-05

Kebelo System är en intensiv engångsbehandling som endast utförs på salong med ett eftervårdsprogram som vårdar, ger näring till hårbotten, fyller på med naturliga proteiner och vitaliserar håret från insidan. Resultatet är ett vackert glänsande, välvårdat, frizzfritt och lättskött hår som varar i upp till 100 dagar.

Vi  jobbar mycket med att ta fram friskt hår,  därför älskar vi Kebelo behandlingen som tar ca 2-3h att utföra. Kan även ta längre än 3h att utföra arbetet om du som kund har väldigt långt och tjockt hår. Se pris nedan.

Kebelo System har redan gjort stor succé i USA och många andra länder och etablerar sig nu också här i Sverige. Kändisar är som galna i dessa keratinbehandlingar, men också vanligt folk har upptäckt att de kan ha "Hollywood-hår" varje dag.

Kebelo System är en anti frizz behandling som lämnar håret mjukt, lättskött och glansigt. Behandligen är snäll mot ditt hår och eliminerar frizz. Förlänger hållbarheten på din styling som dessutom går mycket snabbare. Så om du är van vid att håret reser sig så fort du stiger ut i lite fukt så är denna behandling perfekt! En utav de bästa egenskaperna är att den stärker ditt hår. Har du hår som lätt går av eller blir slitet så är detta den ultimata behandlingen för dig. Kebelo fungerar bra på både afrohår och skandinaviskt hår.

Behandlingen skapar ett skyddande proteinlager runt hårstrået, vilket eliminerar frizzighet och jämnar ut hårets fjällskikt. Behandlingen innehåller inga starka kemikalier, utan är tvärtom extremt bra för håret. Kebelo är en utav de få anti frizz-behandligarna som är 100% ofarlig för dig, din frisör och är snäll mot naturen. Den är baserad på aminosyror och botaniska proteiner.

Har Du lockigt hår kommer behandlingen att minimera frizzigheten och framhäva lockarna eller vågorna. Om Du tillför värme i form av en fön eller plattång får Du håret rakt och i den instylade frisyren på bara några sekunder!

Kebelo ADVANTAGE  2800kr (inkl. efterbehandlings produkter) Dessutom får du under Mars månad 10% rabatt på behandlingen.

Tar behandlingen mer än 3h kostar den 3200:-

 

Alla hjärtans dag - Fredagen den 14 februari / 2014-02-10

Den 14 februari är det alla hjärtans dag. Fira kärleken genom att överraska någon du bryr dig om. Vi kommer ha öppet som vanligt, kom in och bli extra fin eller varför inte köpa ett presentkort till din käresta? Välj mellan en valfri behandling eller valfri summa.

Vi önskar er alla en mysig alla hjärtans dag!

 

God Jul & Gott Nytt År! / 2013-12-23

Vi tackar alla våra kunder och leverantörer för trevliga samarbeten under det gångna året. Hoppas att alla ni ska få en verkligt skön och avkopplande ledighet under de kommande helgerna.

Från oss alla till er alla - en riktigt god jul!

 

Sandi tillbaka från mammaledighet! / 2013-07-11

Fr.o.m. den 1 augusti är Sandi tillbaka på salongen från mammaledigheten. Hon kommer att jobba två dagar i veckan, för mer info eller för tidsbokning ring salongen på telefon 011-10 50 50.

Gamla som nya kunder är hjärtligt välkomna!

 

Vi hälsar vår nya medarbetare Ingrid välkommen! / 2013-05-01

Vi hälsar Ingrid välkommen in i vårt härliga gäng! Ingrid är utbildad nagelterapeut och har jobbat med detta i 13 år. Hon har tidigare varit anställd på Cissis Skin & Beauty samt haft egen verksamhet på Systrarna Owens. Ingrid brinner för sitt yrke och arbetar bara med kvalitetsprodukter som Bio Sculpture vilket är en skonsam gelé som är enkel att lösa bort, skadar inte naglarna eller nagelbädden. Dessutom blir naglarna flexibla och ser naturliga ut. Varmt välkomna att boka tid (011-105050 / 0705-939693) nya som gamla kunder!

 

TanCan - Nu hos oss på Håravenyn! / 2013-01-04

TANCAN® är ett professionellt self-tanning system för hemmabruk. En liten exklusiv serie bestående av tre olika self-tanning produkter samt tre produkter för att preparera och efterbehandla huden. Den är skonsam mot huden och färgen sitter kvar länge! Aloe Vera och Vitt te är två ingredienser som skapar en röd tråd genom hela serien.

Samtliga produkter utvecklas och tillverkas till 100% i Sverige

 

 

 

 

 

NYHETSARKIV

- 2013-2014


   
Kontakta oss
011-10 50 50
info@haravenyn.se
Öppettider
Mån-Tor: 9.30-18.00
Fre-Lör: Enligt ök
Hitta oss
Drottninggatan 63 B
60232 Norrköping
Följ oss på facebook
facebook.com/haravenyn
Håravenyn är en professionell salong som ligger mitt i Norrköping City.
Hos oss hittar du välutbildade frisörer, nagelteknolog samt makeup-artist
med känsla för de senaste trenderna samt det tidlöst klassiska.

Med dina önskemål i fokus och ett brinnande engagemang ser vi till att du
får en unik upplevelse samt ett fantastiskt resultat. Välkommen in!
Jobba hos oss
Läs mer om våra behandlingar
Noga utvalda produkter
En del av Norrköping City
Nyhetsarkiv
  Copyright © 2012 Håravenyn